Vägunderhållsarbetare till vägunderhållsenheten

Ålands landskapsregering, Infrastrukturavdelningens vägnätsbyrå, lediganslår ett vikariat till och med 29.2.2020 i arbetsavtal som vägunderhållsarbetare med stationeringsort på Föglö, där arbete även kan förekomma i övriga skärgården.

Vägunderhållsenheten

Vägunderhållsenheten är en enhet under vägnätsbyrån med drygt 30 anställda. Enheten underhåller i samarbete med upphandlade entreprenörer landskapets vägar, broar och hamnar och är stationerade i Möckelö, Kumlinge, Föglö och Brändö.

Arbetet som vägunderhållsarbetare

Som vägunderhållsarbetare arbetar du tillsammans med övrig personal från Föglö vägstation. Till dina arbetsuppgifter hör allt förekommande vägunderhållsarbete. Det är därför en fördel om du har tidigare erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter inom området för väg- bro- och hamnunderhåll. Du kommer att delta i enhetens jourberedskap.

Behörighetskrav och kompetensprofil

Behörighetskrav är körkort för personbil och traktor. Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta utomhus. Du har erfarenhet av liknande uppgifter och är van maskinförare. 

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse. Prövotid kommer att tillämpas.

Lön

Lön enligt JHL-kollektivavtal beroende på kunskapsnivå och erfarenhetstillägg.

Ansökan

Ansökningshandlingarna ska vara landskapsregeringens registratur tillhanda senast tisdag 4 juni 2019 kl. 15.00.

Ansökan sänder du till registrator@regeringen.ax eller per post till

Ålands landskapsregering
Registratorn
PB 1060
AX-22 111 MARIEHAMN

Mer information om jobbet som vägunderhållsarbetare

Närmare upplysningar om tjänsterna lämnas av vägmästare Robert Karlsson, telefon 018-25152 och av lagbas Föglö vägstation Roy Jansson, telefon 0457-5295065

Läs om att arbeta på landskapsregeringen på vår webbplats www.regeringen.ax (http://www.regeringen.ax)

Publicerad 17.5.2019
Uppdaterad 17.5.2019