Landskapsförordning (2017:69) om tillämpning på Åland av statsrådets förordning om den anmälan om misstänkta överträdelser och misstänkta allvarliga överträdelser som ska ges till Landsbygdsverket

1 §.  Anmälan om misstänkta överträdelser och misstänkta allvarliga överträdelser

En anmälan om misstänkta överträdelser och misstänkta allvarliga överträdelser som ska göras enligt bestämmelserna i landskapslagen (2015:48) om tillämpning i landskapet Åland av bestämmelser i rikslagen om ett på­ följdssystem för och tillsynen över den gemensamma fiskeripolitiken, ska göras på det sätt som föreskrivs i statsrådets förordning om den anmälan om misstänkta överträdelser och misstänkta allvarliga överträdelser som ska ges till Landsbygdsverket (FFS 1442/2014).

Ändringar i statsrådets förordning om den anmälan om misstänkta överträdelser och misstänkta allvarliga överträdelser som ska ges till Landsbygdsverket tillämpas i landskapet från det att de träder i kraft i riket om inte annat följer av denna förordning. Hänvisningar i statsrådets förordning om den anmälan om misstänkta överträdelser och misstänkta allvarliga överträdelser som ska ges till Landsbygdsverket till bestämmelser i rikslagstiftningen ska inom landskapets behörighet i landskapet avse motsvarande bestämmelser i landskapslagstiftningen.

2 §.  Ikraftträdelse

Denna förordning träder i kraft den 1 oktober 2017.

Ikraftträdandebestämmelser

Här finns information om när författningen och ändringar av den har trätt i kraft. I listan anges också om EU-lagstiftningen berörs.

2017:69