Press

Välkommen till landskapsregeringens pressrum. Här hittar du information för media.

Nyheter

Läs de senaste nyheterna från Ålands landskapsregering

Kontakt och besök

Kontakta specialsakkunnig i kommunikation om du planerar ett gruppbesök. Andra besökare är välkomna att direkt kontakta den tjänsteman man önskar träffa.

Webbsändningar

Landskapsregeringen sänder utvalda presskonferenser och seminarier direkt på YouTube. Där är det också möjligt att under en tid se direktsändningarna i efterhand.

Landskapsregeringens webbsändningar på YouTube

Sociala medier

Landskapsregeringen finns på sociala medier. Följ oss gärna på Facebook, Instagram och LinkedIn.

Lista med landskapsregeringens officiella profiler i sociala medier

Bilder

Alla bilder på regeringens webbplats är upphovsrättsligt skyddade.

Om du vill använda bilderna på webbplatsen ska du ta kontakt med kommunikationssamordnaren vid regeringskansliet. Kommunikationssamordnaren hjälper dig så att du får rätt tillstånd och villkor för att använda bilderna. Fotografens namn och Ålands landskapsregering ska alltid anges som källa.

För att publicera de officiella bilderna av landskapsregeringen, lantrådet och ministrarna behöver du inte kontakta oss, de är fritt tillgängliga förutsatt att du uppger källan. Du hittar bilderna på sidorna om regeringen.

Regeringen, information och bilder

Logotyp

Landskapsregeringens logotyp består av landskapet Ålands vapen, samt texten Ålands landskapsregering.

Om du vill använda landskapsregeringens logotyp ber vi dig att först bekanta dig med villkoren som finns i vår grafiska manual. Den finns i rutan Bilagor här intill. Där hittar du också vår logo i några vanliga format.